MSZP-vélemény

Sokkoló-ügy: hallgattassék meg az Őrségparancsnok

Az MSZP kezdeményezi az Országgyűlési Őrség parancsnokának meghallgatását a rendészeti bizottságban, mert sajtóhírek szerint tízmillió forintért sokkolókat szereztek be.

2015.05.04 17:51MTI

Harangozó Tamás szocialista frakcióvezető-helyettes, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának alelnöke hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a parancsnok néhány héttel ezelőtt tartott bizottsági meghallgatásán szóba sem került ilyen eszközök beszerzésének szükségessége.

A politikus azt kezdeményezi, hogy a parancsnok a bizottság előtt adjon tájékoztatást a sokkolók beszerzésének körülményeiről, indokairól és tervezett alkalmazásukról.

A Blikk hétfői cikke szerint 10,1 millió forintért negyedik generációs elektromos sokkolókat szerzett be az Országgyűlési Őrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.