Full üzemmód

Banki elszámolás - Hétvégén is dolgoztak a postán

A hosszú hétvégén is dolgoztak a posta logisztikai központjában annak érdekében, hogy hétfőtől továbbítani tudják a devizahitelesek banki leveleit.

2015.05.03 14:05MTI

Vasárnap délelőtti Híradójában az M1 aktuális csatorna felidézte, hogy április végén lejárt a forintosításról szóló tájékoztatók kiküldésének határideje, és sok pénzintézet az utolsó napra hagyta a dokumentumok feladását.

Hozzátették, hogy ez idáig már 700 ezer levelet vettek át az érintettek a várhatóan kiküldendő mintegy 2 millióból.

A műsorban ifj. Lomnici Zoltán jogász elmondta, hogy aki nincs megelégedve az elszámolással, az panasszal élhet, amelyre 60 napon belül kell válaszolnia a bankoknak.

Ha az ügyfél számára a válasz sem kielégítő, akkor a pénzügyi békéltető testülethez, illetve bírósághoz fordulhat - közölte a jogász.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.