A keményen dolgozó kisemberek mellé

Megvan az új mantra: erős és sikeres családi vállalkozások

A sikeres Magyarországhoz erős és sikeres családi vállalkozások kellenek - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Lajosmizsén.

2015.04.30 11:34MTI

A családi vállalkozásokat sokszor olyan belső erő hatja át és hajtja előre, amely gyakran már hiányzik, szinte kiveszett a hivatásos menedzserek által vezetett nagy cégekből - mondta a kormányfő a helyi Mizsetáp Kft. zöldmezős beruházással, 1,5 milliárd forintból felépített, Közép-Európa legkorszerűbb, étkezési tojást előállító üzemének átadásán.

Ez a vállalkozás családi, agrár és magyar, tehát külön-külön is elegendő ok lett volna, de a három együtt szinte kötelezővé tette, hogy a kormány itt legyen és elismerését fejezze ki - fűzte hozzá Orbán Viktor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.