Projekt

30 milliárdért rántják rendbe a Városligetet

Harmincmilliárd forint szerepel a 2016-es költségvetés tervezetében a Városliget projekt megvalósítására és a források a következő évekre is rendelkezésre állnak.

2015.04.30 11:29MTI
Facebook Városliget

Papcsák Ferenc (Fidesz) országgyűlési képviselő csütörtökön stabilnak és kiszámíthatónak nevezte a gazdasági növekedést, és méltatta, hogy a büdzsé május közeli benyújtása tervezhetőséget tesz lehetővé.

Elmondta, hogy a Városliget megújítására megvannak a források, s visszautasította, hogy megszűnne a park. Törvény biztosítja a felújítást és a zöldfelületek megmaradását, növelését - hangoztatta, hozzátéve, hogy erre a költségvetési összeg is biztosíték. Papcsák Ferenc 30-40 éves adósságnak nevezte a Városliget megújítását és kiállt a hármas funkció - azaz a kultúra, rekreáció, szórakozás - fejlesztése mellett.

Kitért arra is, hogy Magyarország jelenlegi legértékesebb beruházása munkahelyeket teremt, állami és helyi adóbevételeket generál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.