Headquarter

Új vezetők két megyei rendőrség élén

Új vezetőket nevezett ki a belügyminiszter két megyei rendőr-főkapitányság élére, mindkét főrendőr a holnapi naptól viseli új beosztását.

2015.04.30 11:21Havariapress

A rendőrség április 30-án, csütörtökön jelentette be, hogy dr. Pintér Sándor belügyminiszter új rendőri vezetőket nevezett ki két alföldi megye rendőr-főkapitányságának élére.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságot így holnaptól Farkas József rendőr dandártábornok vezetheti, míg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság új vezetője dr. Urbán Zoltán László rendőr ezredes lett.

A tárcavezető Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány javaslatát jóváhagyva döntött a két kinevezésről, melyek egyaránt 2015. május 1-jétől hatályosak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.