Országgyűlés

A költségvetési bizottság kiegészítette a brókerbotrányt vizsgáló albizottságot

Az eredeti 7 fős helyett 9 fős lesz a parlament költségvetési bizottságának a brókerbotrányt vizsgáló albizottsága, miután a költségvetési bizottság hétfői ülésén egyhangúlag elfogadta a bővítést.

2015.04.27 11:54MTI

A bizottság elfogadta, hogy Szűcs Lajos (Fidesz) legyen az albizottság elnöke. A jelenlegi fideszes tagok - Boldog István, Kerényi János és Witzmann Mihály - mellé László Tamás került be az albizottságba.

Az ellenzéket Schmuck Erzsébet (LMP), Hegedűs Lorántné (Jobbik), Szelényi Zsuzsanna (független) és Szakács László (MSZP) képviseli.

Szűcs Lajos elnök - aki egyben a költségvetési bizottság alelnöke is - közölte, hogy az albizottság a jövő héten tartja a következő ülését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.