Már dolgoznak a részleteken

Lakhatási támogatást is kaphatnak a rendvédelmi dolgozók

Pintér Sándor belügyminiszter azt mondta, hogy a tervek szerint hamarosan ingyen, tehát kamatmentes lakáshitelhez juthatnak a rendvédelmisek.

2015.04.25 23:31MTI

Lakhatási támogatást is kaphatnak a rendvédelmi dolgozók a júliustól induló többlépcsős béremelés-sorozat mellett - számolt be az M1 aktuális csatorna Híradója szombaton.

A tudósítás szerint Pintér Sándor belügyminiszter a Híradónak azt mondta, hogy a tervek szerint hamarosan ingyen, tehát kamatmentes lakáshitelhez juthatnak a rendvédelmisek. Már dolgoznak a részleteken.

"Szeretnénk az állománynak a későbbiekben az életpálya keretén belül lakhatást biztosítani, hogy mindenki tulajdonhoz juthasson, ahogy a rendőrséghez belépett, és ezt a tulajdont a későbbiekben megtarthassa és ennek megfelelően a családja egy biztos lakhatási háttérrel rendelkezzen" - fejtette ki a miniszter a budapesti Városligetben megrendezett rendőr-tűzoltó napon.

A tervek szerint aki önhibájából, például bűncselekmény elkövetése miatt kerül ki a testületből, attól - az amortizáció és az addigi törlesztés beszámítása mellett - elveszik a lakást - hangzott el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.