Rólad szól!

Fiatalok önkéntes munkáját segítő honlap indul

A fiatalok a legelkötelezettebbek az önkéntes munka iránt, a portál célja, hogy összekössék azokat, akik szívesen végeznének önkéntes munkát az őket fogadni kész szervezetekkel.

2015.04.18 11:13MTI

Fiatalok önkéntes munkáját segítő honlapot hoz létre az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) májusban - mondta Schanda Tamás János, a tárca ifjúságpolitikáért felelős helyettes államtitkára a "Rólad szól" konzultációs programsorozat eddigi tapasztalatai alapján az M1 aktuális csatornának.

A helyettes államtitkár szerint a fiatalok a legelkötelezettebbek az önkéntes munka iránt, a portál célja, hogy összekössék azokat, akik szívesen végeznének önkéntes munkát az őket fogadni kész szervezetekkel.

A "Rólad szól" konzultációs programsorozat februárban indult, május végéig 20 magyarországi és 4 határon túli helyszínen tartottak, illetve tartanak találkozókat. Schanda Tamás János a programsorozat céljának azt nevezte, hogy meghallgassák a fiatalokat, és ötleteiket és javaslataikat a mindennapi kormányzati munkába is beépítsék.

A konzultáció a jövő héten Szekszárdon folytatódik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.