Időközi

Tapolcai választás - Végleges eredmény: Rig Lajos a győztes

A választási bizottság csütörtöki határozata alapján a mandátumot 10 608 szavazattal Rig Lajos (Jobbik) kapta.

2015.04.16 16:30MTI

Rig Lajos (Jobbik) nyerte a mandátumot a vasárnap tartott tapolcai időközi országgyűlési választáson - nyilatkozta az országgyűlési egyéni választókerületi választási iroda vezetője az MTI-nek csütörtökön, miután megszámolták a szavazatokat abban a szavazókörben, amelyben bevárták a külföldön leadott voksokat.

Ughy Jenőné elmondta, hogy a választási bizottság csütörtöki határozata alapján a mandátumot 10 608 szavazattal Rig Lajos (Jobbik) kapta.

A választási iroda vezetője kifejtette: a vasárnapi időközi választás eredménye a külképviseleteken és az átjelentkezéssel szavazók voksaival együtt csütörtökön vált véglegessé.

MTI Fotó: Varga György


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.