Utazási csőd

Kun-Mediátor - Jogi segítséget ígértek a károsultaknak

A legfrissebb adatok szerint 200-nál több károsultról tudnak, ám ez a szám percről-percre nő.

2015.04.15 13:53MTI

Helybeliként megdöbbentőnek nevezte a történteket és az eddigi információk alapján „okosan kitalált bűncselekményről" beszélt, a károsultaknak pedig eredményes felderítő munkát és jogi segítséget ígért a Jász-Nagykun-Szolnok megyei közgyűlés Karcagon élő elnöke a Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft. helyi fiókja ügyében a városházán szerdán tartott sajtótájékoztatón.

Kovács Sándor (Fidesz-KDNP) hangsúlyozta: a legfrissebb adatok szerint 200-nál több károsultról tudnak, ám ez a szám „percről-percre nő”. Jelenleg kétmilliárd forint körülire becsülhető az az összeg, amelynek sorsáról és hollétéről nem tudnak – tette hozzá.

Elmondta, Karcag kis város, ahol néhány tízmillió forint elköltése, vagy befektetése is feltűnik az embereknek. Mivel ilyesmit nem tapasztaltak, feltételezhető, hogy „a pénz nem itt van” – fogalmazott, aláhúzva, hogy bárhová vitték is a cég közismert, helybeli tulajdonosai a pénzt, azt „így vagy úgy, de meg lehet és meg kell találni és visszaadni a károsultaknak".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.