Gazdaságfejlesztés

Alánkvág egy kissé az EB a 10 százalékos keretkorrekcióval

Az Európai Bizottság (EB) felfüggeszti a gazdaságfejlesztési operatív program első három prioritástengelyét, ahová az innovációs pályázatok, gazdaságfejlesztés, üzleti infrastruktúra fejlesztése tartozik.

2015.04.15 13:25MTI

Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára szerdán Budapesten sajtótájékoztatón ismertette, hogy a három terület 2007 óta pályázható keretösszege mintegy 700 milliárd forint.

Megjegyezte, hogy az ilyen típusú korrekciók értéke általában 10 százalék körüli, így a mostani intézkedés pár tízmilliárd forintos a korrekciót jelenthet. Leszögezte emellett, hogy az EB döntése miatt fejlesztést nem kell leállítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.