Kimenekítés

Kilenc magyar van még Jemenben

Magyarország rijádi nagykövetségének adatai szerint kilenc magyar állampolgár tartózkodik még a harcok sújtotta Jemenben.

2015.04.15 10:58MTI

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdai sajtótájékoztatóján elmondta: a kilenc magyar közül két embert csütörtökön evakuálnak a Nemzetközi Migrációs Szervezet (NMSZ) segítségével, további négy ember kimenekítése pedig attól függ, hogy mikorra kap a NMSZ újabb berepülési engedélyt.

Három további magyar állampolgár arról tájékoztatta a nagykövetséget, hogy egyelőre nem kívánják elhagyni az országot - tette hozzá a politikus.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.