Tapolcai választás

Fenyvesi Zoltán: továbbra is a térség fejlődéséért fogok dolgozni

Az eredménytől függetlenül a térség fejlődéséért, az itt élők boldogulásáért dolgozik majd a tapolcai választásokon Fidesz-KDNP-s színekben indult képviselőjelölt, aki gratulált a "választás győztesének, Rig Lajosnak".

2015.04.12 22:59MTI
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Fenyvesi Zoltán vasárnap este Tapolcán újságíróknak úgy nyilatkozott, hogy a választás eredményétől függetlenül továbbra is a munkahelyteremtést, a meglévő munkahelyek megőrzését tartja a következő időszak legfontosabb feladatának, illetve azoknak az embereknek a támogatását, akik a "hátukon cipelik ezt az országot".

Továbbra is azon lesz, hogy a térség fejlődjön, számára ez becsületbeli ügy - hangsúlyozta.

Hozzátette, számtalan lakossági fórum és konzultáció arról győzte meg, hogy az itt élők a szívükön viselik ennek a gyönyörű vidéknek a sorsát.

Fenyvesi Zoltán köszönetet mondott családjának, a Fidesz-KDNP önkénteseinek és azoknak a választópolgároknak, akik javaslataikkal segítették a munkáját, valamint és gratulált a választás győztesének, a jobbikos Rig Lajosnak.

A Nemzeti Választási Iroda internetes oldalán vasárnap este olvasható adatok szerint a 99,13 százalékos feldolgozottságnál Rig Lajos a szavazatok 35,27 százalékát szerezte meg, Fenyvesi Zoltánra a választópolgárok 34,38 százaléka, Pad Ferencre, az MSZP és a DK közös jelöltjére 26,27 százaléka szavazott. Az eredmény azonban nem végleges, mert a különbség kisebb az első két helyen álló jelölt között, mint abban a szavazókörben leadott és később megszámlálandó voksok száma, ahová a külképviseleti voksokat várják. Veszprém megye 3-as számú országgyűlési egyéni választókerületében azért kellett időközi választást tartani, mert a térség tavaly áprilisban megválasztott fideszes országgyűlési képviselője, Lasztovicza Jenő januárban elhunyt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.