Az erős szél miatt nem tudott leszállni a járat

Levegőben maradt a Wizz Air gépe Debrecen felett

A London-Luton repülőtérről érkező szerdai Wizz Air járat ugyanakkor leszállt Debrecenben, de csak két és félórás késéssel tudott visszaindulni.

2015.04.01 16:19MTI

Az erős szél miatt nem tudott leszállni a Wizz Air eindhoveni járata szerda délelőtt a debreceni repülőtéren - közölte a légikikötő forgalmi igazgatója az MTI-vel.

Gulyás Péter elmondta: a gép pilótája egy óra tíz perces körözés után úgy döntött, nem várt tovább és a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren landol.

Az utasokat autóbusszal szállítják Budapestről Debrecenbe - tette hozzá.

A forgalmi igazgató tájékoztatása szerint törölték az Eindhovenbe induló szerdai járatot, az utasok későbbi időpontban Budapestről, vagy Debrecenből induló járattal juthatnak majd el a holland városba.

A London-Luton repülőtérről érkező szerdai Wizz Air járat ugyanakkor leszállt Debrecenben, de csak két és félórás késéssel tudott visszaindulni - ismertette Gulyás Péter hozzátéve, hogy a repülőtéren szerdán 50-60 kilométeres óránkénti szél fúj, és 80 kilométeres széllökéseket mértek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.