Vegyesek az eddigi tapasztalatok

Finomhangolják a kancellária rendszert

Vegyesek az eddigi tapasztalatok a kancellária rendszerrel kapcsolatban, voltak kifejezetten pozitív megnyilvánulások is, és elhangzottak olyan beszámolók is, amelyek rávilágítottak bizonyos nehézségekre.

2015.04.01 09:00MTI

Finomhangolásra van szükség a kancellária rendszerében - írja a Napi Gazdaság szerdai számában, miután a Magyar Rektori Konferencia ismét áttekintette az első tapasztalatokat.

Bódis József, a Magyar Rektori Konferencia elnöke a lapnak elmondta, hogy vegyesek az eddigi tapasztalatok a kancellária rendszerrel kapcsolatban, voltak kifejezetten pozitív megnyilvánulások is, és elhangzottak olyan beszámolók is, amelyek rávilágítottak bizonyos nehézségekre.

Hozzátette: nem garantált, hogy ugyanaz a modell működik a leghatékonyabban mindegyik egyetemen, hiszen a felsőoktatási intézmények között komoly eltérések vannak a szervezeti struktúrában. Rövid időn belül azonban összegezni fogják ezen meglátásokat, és az államtitkárság ígérete szerint a rektoroknak lehetőségük lesz arra, hogy finomhangolásokat végezzenek el az új rendszeren - írja a Napi Gazdaság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.