Országgyűlés

A GVH 2013-as működéséről tárgyal a Ház

Az Országgyűlés mai ülésén öt előterjesztés általános vitája szerepel, a képviselők egyebek mellett tárgyalják a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 2013-as működéséről szóló beszámolót is.

2015.04.01 07:23MTI

A Ház ülése 9 órakor a versenytörvény tavalyelőtti alkalmazásáról szóló vitával kezdődik, majd a sporttörvény módosítása kerül terítékre.

A képviselők ezt követően a víziközlekedésről szóló jogszabály uniós jogharmonizációs célú változtatásáról mondhatják el véleményüket.

Az ülésnap az ENSZ Kiotói Jegyzőkönyvének egyik legutóbbi módosításáról, valamint a radioaktív hulladék kezelésének nemzeti politikájáról szóló határozati javaslat vitáival ér véget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.