Voksoltak a faluban

Bősze Kornél lett Bezi polgármestere

Bősze Kornél (független) lett a Győr-Moson-Sopron megyei Bezi polgármestere 137 érvényes szavazattal, miután eredményes volt a vasárnap tartott időközi polgármester-választás a településen.

2015.03.30 08:11MTI

A helyi választási iroda vezetője, Csapó Molnár Violetta elmondta, hogy a 413 választásra jogosult közül 250 járult az urnákhoz, hat szavazólapot érvénytelennek nyilvánítottak. Rendkívüli esemény nem történt.

Az időközi választáson négy jelölt indult. Varga Kálmán (független) 74, Martini Csilla (független) 19, Burányi Renáta Éva (független) 14 érvényes szavazatot kaptak.

Bősze Kornél az MTI érdeklődésére azt mondta, hogy "új időszak kezdődik" a település életében, a falu fejlődését önfegyelemmel és együttműködésben szeretné szolgálni.

Bezin tavaly ősszel megválasztott független polgármestere, Kovács György december 31-i hatállyal mondott le tisztségéről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.