Távvezetéket rongált egy kidőlt fa

Négyezer fogyasztónál nincs fűtés és meleg víz Komlón

A problémát az okozza, hogy egy, a Majális téren kidőlt nagyméretű fa megrongálta a helyi fűtőerőmű távvezetékét. A szakemberek már dolgoznak a hiba elhárításán.

2015.03.28 14:02MTI

Négyezer fogyasztónál szünetel a fűtés és melegvíz-szolgáltatás Komlón szombaton, a viharos időjárás okozta meghibásodás miatt - tájékoztatta a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Kasza Anett közleménye szerint a problémát az okozza, hogy egy, a Majális téren kidőlt nagyméretű fa megrongálta a helyi fűtőerőmű távvezetékét. Hozzátette: a szakemberek már dolgoznak a hiba elhárításán.

A tűzoltó főhadnagy kitért rá, hogy a viharos szél okán tömegesen érkeznek a segélyhívások a katasztrófavédelem megyei műveletirányító központjába.

Hozzáfűzte, a szél nemcsak Komlón, hanem Pécsen, Mohácson és Beremenden is gondokat okoz. A tűzoltókat riasztották utakra, villanyvezetékre, telefonkábelre dőlt fák eltávolításához, megrongálódott háztetők lefedéséhez, és egyebek mellett bádoglemezek eltávolításához is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.