Quaestor

A QuaesTour nem fogad új megrendelést, de nem jelent csődöt

A Quaestor csoportot érintő híradások és események kedvezőtlen hatással voltak a QuaesTour Utazási Irodára is.

2015.03.26 20:25MTI

Nem fogad el utazásra szóló, új megrendelést a Quaestor csoporthoz tartozó QuaesTour Utazási Iroda, csődöt azonban nem jelent a társaság - írta a turizmusonline.hu szakportál csütörtökön az utazásszervező cég közleményére hivatkozva.

A QuaesTour hangsúlyozza, hogy az érvényes foglalással rendelkezők továbbra is igénybe tudják venni a megrendelt szolgáltatásokat, függetlenül az utazása időpontjától.

A portálon idézett közlemény szerint a Quaestor csoportot érintő híradások és események kedvezőtlen hatással voltak a QuaesTour Utazási Irodára is. A társaság több lehetőséget is megvizsgálva arra jutott, hogy a működése a jelenlegi formában nem folytatható, ezért március 24-től megkezdte az ügyletek lezárásának folyamatát.

Az utazási iroda új megrendelést már nem fogad el, de a meglévő megrendelésekkel kapcsolatban minden partnerével szorosan együttműködik.

A társaság nemcsak utazásszervezéssel, hanem utazásközvetítéssel is foglalkozik, vagyis más utazási irodák által szervezett utat is lehetett foglalni náluk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.