Vádemelés

Konyhakéssel ölt a hajléktalan

Emberölés miatt vádat emelt a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség azzal a 41 éves férfival szemben, aki tavaly májusban egy konyhakéssel meggyilkolta hajléktalan sorstársát Dorogon.

2015.03.26 08:53Havariapress

A vádirat lényege szerint, a vádlott 2011-ben ismerkedett meg barátjával, későbbi áldozatával.

Mindketten hajléktalanként éltek Dorogon, tavaly márciusban költöztek be a vasútállomás egyik elhagyott épületébe. Május 3-án este, ittas állapotban összeszólalkoztak, majd a veszekedés hevében a vádlott kést ragadott, s azzal leszúrta sorstársát.

A 13 centiméter hosszú pengéjű konyhakést áldozata mellkasának bal oldalába döfte közepes erővel. A megkéselt ember a helyszínen elvérzett.

Az előzetes letartóztatásban lévő tettessel szemben a főügyészség börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.