30 évig elhitte, hogy nem

Simicska újabb bombája: na vajon ki jelentett róla? Igen, eltalálták!

"Azt mondta, alá akartak íratni vele, de ő nemet mondott. Harminc éven át elhittem neki, hogy így történt" - robbantotta az újabb médiabombát Simicska Lajos, azt sugallva, hogy Orbán Viktor jelentéseket adott le róla.

2015.03.08 19:52ma.hu

A széljárással szembemenő megmondóember úgy nyilatkozott: megtudta, kik jelentettek róla a katonaság évei alatt. A Mandinerben közzétett interjúban két emberről beszélt, de az egyik ügy okafogyottá vált, mivel az alany már nem él. A másik jelentő viszont Simicska Lajos állítása szerint Orbán Viktor volt.

Az interjúban Simicska Lajos arról is beszélt, hogy volt szakkollégiumi társa oda is ment hozzá, hogy elmondja neki, mi a helyzet, hogy jelenteni kell majd róla. Simicska szerint abban állapodtak meg, nem gond, majd együtt kitalálják, mit írjon róla.

Később, a leszerelésnél Orbánt Simicska állítása szerint kiemelték közülük, haza sem velük együtt vonatozott, de a későbbi leszerelési bulin már megjelent, és azt mondta, be akarták szervezni, de ő ellenállt.

Simicska Lajos 30 éven át elhitte bajtársának, hogy nem írta alá a beszervezési nyilatkozatot, de most már bármit el tud képzelni. Véleménye szerint ha Budapesten nem is, de Moszkvában egészen biztosan megvannak az erről szóló dokumentumok.

Simicska a vonalban

Itt a 2012-es nyilatkozat

A Miniszterelnökség vasárnap a Mandiner megkeresésére reakcióként Orbán Viktor Vadai Ágnesnek (DK) 2012-es képviselői írásbeli kérdésre adott válaszát és az ahhoz csatolt egykori titkosszolgálati dokumentumokat küldte el.
   
Ebben a miniszterelnök kifejtette, hogy a "diktatúra gépezete" vaskos dossziéban dolgozta föl ellenzéki tevékenységét, ezeket a dossziékat nyilvánosságra hozta. 
  
Közölte, hogy sorkatonai szolgálatának első időszakában megpróbálták beszervezni, de ezt visszautasította, ami kiderül a dokumentumokból.
   
Hozzátette, hogy később őt és feleségét, valamint ellenzéki társait "folyamatos megfigyelés alatt tartottak".
   
"Az is világosan kiderül a dokumentumokból, hogy a nyolcvanas évek elejétől mindenféle titkosszolgálati eszközt bevetettek ellenünk. Megfigyeltek, besúgókat állítottak ránk, lehallgató eszközöket telepítettek a munkahelyünkre, a lakásunkba, sőt, a hálószobánkba is" - írta Orbán Viktor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.