Buda-Cash

Soron kívül kapják a nyugdíjat a DRB-számlás ügyfelek

Postai úton, soron kívül, március 16-án kapják kézhez nyugdíjukat azok, akiknek eddig a DRB bankcsoportnál vezetett számlára érkezett az ellátásuk.

2015.03.06 16:34MTI

A Magyar Posta Zrt. pénteki közleménye szerint az első nyugdíjfizetési napon egyúttal minden érintett ügyfél megkapja a személyre szabott nyugdíjnaptárt, amely tartalmazza, hogy a következő hónapokban mely napokon történik a kifizetés.

A posta a Nyugdíjfolyósító Igazgatóságnál nyilvántartott lakcímre kézbesíti az ellátást, a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság erről és a további teendőkről levélben is értesíti az érintetteket - olvasható a tájékoztatásban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.