Időközben

Tapolcai választás: újabb tizenegy jelöltet vettek nyilvántartásba

Azért kell április 12-én időközi választást tartani, mert a térség tavaly áprilisban megválasztott fideszes országgyűlési képviselője, Lasztovicza Jenő januárban elhunyt.

2015.03.06 14:04MTI

Tizenegy újabb jelöltet vettek nyilvántartásba, ezzel tizenhatra nőtt az áprilisi tapolcai időközi országgyűlési képviselő-választáson indulók száma. A hétfői leadási határidőig még módosulhat ez a szám - tájékoztatta Tapolca jegyzője pénteken az MTI-t.

Ughy Jenőné közölte, hogy a választási bizottság pénteken a következő jelölteket vette nyilvántartásba: Busi Erika (független), Galyas István (független), Csányi Gyula Sándor (független), Daróczi Sándor Józsefné (független), Turcsán Mihály (független), Köröskényi Kálmán (független), Antal Tamás (független), Sinkáné Vati Júlia (független), Blazovich Tímea (Földművelők Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja), Szepessy Zsolt László (Összefogás Párt), Horváth Magdolna (MIÉP).

A bizottság már korábban nyilvántartásba vette Fenyvesi Zoltánt (Fidesz-KDNP), Filemon Kristófot (Munkáspárt), Pad Ferencet (MSZP-DK-Szolidaritás), Rig Lajost (Jobbik) és Sallee Barbarát (LMP).

Veszprém megye 3-as (tapolcai) választókerületében azért kell április 12-én időközi választást tartani, mert a térség tavaly áprilisban megválasztott fideszes országgyűlési képviselője, Lasztovicza Jenő januárban elhunyt. A voksolás hatvan település választópolgárait érinti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.