Főnyomócső

Ismét folyamatos a vízellátás Kecskeméten

Az esti órákban ingadozott a víznyomás a város magas házainak felsőbb emeletein és a perem szolgáltatási kerületekben, ugyanitt a szolgáltatás is akadozott.

2015.03.06 07:58MTI

Ismét folyamatos a vízellátás Kecskeméten, ahol a kora esti órákban egy főnyomócső meghibásodása miatt keletkezett zavar a szolgáltatásban - közölte a katasztrófavédelem.

Az esti órákban ingadozott a víznyomás a város magas házainak felsőbb emeletein és a perem szolgáltatási kerületekben, ugyanitt a szolgáltatás is akadozott. A vízmű szakemberei azonnal megkezdték a hiba elhárítását, amiben a helyi hivatásos tűzoltók is segítették őket.

A Bácsvíz Zrt. vezérigazgató-helyettese korábban az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a cég II. számú vízműtelepén eltört egy 600 milliméter átmérőjű nyomócső. Szigeti Tibor elmondta: csőtörés egy pincében következett be, amely azonnal megtelt vízzel, ezért ki kellett kapcsolni az elektromos ellátást. Emiatt megállt a vízbetáplálás a rendszerbe a telepről.

A vízellátás Kecskeméten az emeletes házak felső szintjein, a külső városrészekben, valamint Ballószögön és Helvécián akadozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.