Megemlékezés

A Terror Háza: eltűntek estére a Nyemcovra emlékező tárgyak

"Tiltakozzunk az ellen a világ ellen, ahol újságírókat és politikusokat lőhetnek agyon!" - írják az esemény leírásában a szervezők.

2015.03.01 08:54ma.hu
Forrás: Twitter

Virágokkal, üzenetekkel és a politikus képével emlékeztek orosz diákok szombat délután a Terror Háza előtt. Estére már hűlt helyük volt a tárgyaknak.

A megemlékezők délután 4-kor gyűltek össze a Terror Háza előtt, hogy megemlékezzenek a pénteken Moszkvában meggyilkolt Borisz Nyemcovra. A mécsesek, virágok és a politikus képe is eltűnt este 9-re - írta a Kettős Mérce.

Az Indexnek Ann Vellikok, a megemlékezés egyik szervezője azt mondta: "Nem tudom, ki lehetett aki elvitte onnan a virágokat, a múzeumban beszéltünk a jegypénztárral, más már nem volt elérhető, de nem volt kifogásuk az akciónk ellen".

Vasárnap egyébként a moszkvai tüntetéssel egy időben Budapesten az orosz nagykövetség előtt 16 órakor is rendeznek megemlékezést Nyemcovról. "Tiltakozzunk az ellen a világ ellen, ahol újságírókat és politikusokat lőhetnek agyon!" - írják az esemény leírásában a szervezők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.