Híd a munka világába

Feljelentéskiegészítés az ORÖ pénzköltései miatt

Feljelentéskiegészítést rendelt el a Fővárosi Főügyészség abban az eljárásban, amelyet Hadházy Ákos kezdeményezett az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) részvételével zajló Híd a munka világába program gyanús pénzköltései miatt.

2015.02.28 09:51MTI

A Magyar Nemzet a Fővárosi Főügyészség tájékoztatására hivatkozva azt írta: a hivatali visszaélés bűntett vonatkozásában elutasították Hadházy Ákos (LMP) feljelentését, amelyet a Híd a munka világába program pénzeinek felhasználása miatt tett.

Ugyanakkor költségvetési csalás gyanúja miatt nem kizárt, hogy nyomozás indul, ugyanis a hatóság feljelentéskiegészítést rendelt el, amivel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal bűnügyi főigazgatóság központi nyomozó főosztályát bízta meg. Bagoly Bettina, a főügyészség szóvivője elmondta: a kiegészítés határideje tizenöt nap, ami egyszer meghosszabbítható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.