Javaslat

Tapolcai választás: civil jelöltet szeretne a PM

A Párbeszéd Magyarországért (PM) azt javasolja, hogy az áprilisi tapolcai időközi választáson a demokratikus ellenzéki pártok közösen indítsanak egy civil jelöltet.

2015.02.23 17:12MTI

A PM elnöksége az MTI-nek küldött hétfői közleményében azt írja, az ellenzéki pártok által támogatott civil jelölt veszprémi győzelme után esély van rá, hogy a soron következő időközi választáson tovább olvadjon a Fidesz többsége.

Véleménye szerint egy helyi civil győzelme utat nyitna a PM által követelt előre hozott választásokhoz is, így pedig nem kellene 2018-ig várni, hogy "megszabaduljunk az Orbán-rendszertől".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.