Háború

Maradj talpon? A köztévét is elérte az Orbán-Simicska viszály

Az MTVA-ban keresik a megoldást, hogy hogyan lehet szakítani a Hung-Isterrel, amelyik a Maradj talpon! mellett a Magyarország, szeretlek! és A Dal című műsorokat is gyártja.

2015.02.18 08:10ma.hu

A Maradj talpon! stábja hétfőn értesült arról, hogy megszűnik a műsor, írja a Blikk és a Bors. A műsort a Simicska Lajos közvetett érdekeltségébe sorolt Hung-Ister Zrt. gyártja.

Azt, hogy a műsor megszüntetésének köze van ahhoz, hogy Orbán Viktor és Simicska Lajos között megromlott a kapcsolat, csak találgatni lehet, mindenesetre a hvg.hu két napja írt arról, hogy az MTVA-ban keresik a megoldást, hogy hogyan lehet szakítani a Hung-Isterrel, amelyik a Maradj talpon! mellett a Magyarország, szeretlek! és A Dal című műsorokat is gyártja. A Bors és a Blikk is úgy tudja, hogy a Maradj talpon! szereplőválogatása már hetek óta tartott, a műsor készítői pedig az utolsó pillanatig dolgoztak a játékon, bízva a megállapodásban.

A műsorvezetőnek, Gundel-Takács Gábornak megmarad a munkája, mivel ő nem a Hung-Isterrel, hanem az MTVA-val áll szerződésben. Az MTVA sajtóosztálya azt közölte, hogy szüneteltetni fogják a Maradj talpon! című műsort, de még nem tudni, hogy újraindul-e.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.