Családi okok

Távozik a kormányszóvivő

Kurucz Éva családi okokkal indokolta lemondását, amelyet Orbán Viktor elfogadott.

2015.01.30 15:22MTI

Február elsejével távozik a kormányszóvivői posztról Kurucz Éva - közölte a Kormányzati Információs Központ pénteken az MTI-vel.

Kurucz Éva családi okokkal indokolta lemondását, amelyet Orbán Viktor elfogadott.

A miniszterelnök 2014 májusában kérte fel a több mint 10 éves televíziós tapasztalattal rendelkező szerkesztő-műsorvezetőt a kormányszóvivői feladat ellátására.

"Nagy megtiszteltetésnek és egyben szolgálatnak tekintettem a kormányszóvivői feladatomat. Bízom benne, hogy az elmúlt nyolc hónapban tudtam segíteni Miniszterelnök úr és a Magyar Kormány munkáját. A továbbiakban két gyermekemmel szeretnék több időt tölteni, és elsősorban édesanyaként helytállni." - olvasható Kurucz Éva nyilatkozata a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.