Számháború

Több pénzt adna a mentőknek az Együtt

"Az eszközbeszerzések ünneplése helyett".

2015.01.30 11:13MTI
Forrás: youtube.com

Az Együtt felszólítja a kormányt, hogy "az eszközbeszerzések ünneplése helyett" inkább emelje meg a mentőszolgálatnak járó költségvetési forrásokat, újítsa fel a lerobbant mentőállomásokat és őrizze meg a szolgálat működőképességét.

Ezt Komáromi Zoltán önkormányzati képviselő, az Együtt egészségügyi szakpolitikusa közölte pénteken az MTI-vel, utalva a Népszabadság előző napi írására, amely szerint bár a tavaszi választási kampányban azt mondták, megépült 22 új létesítmény és hatvanat felújítottak, valójában csak egy új mentőállomás készült el és tizenhármat újítottak fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.