Járvány

Látogatási tilalom számos kórházban

Látogatási tilalom lesz hétfőtől a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház egyes részlegeiben a megszaporodott influenzaszerű megbetegedések miatt. Látogatási tilalom van a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ több osztályán is.

2015.01.23 14:54MTI

A tájékoztatás szerint a kórház Velkey László Gyermekegészségügyi Központjában, valamint a szülészet-nőgyógyászati osztályon fekvőket nem lehet látogatni január 26-tól.

Látogatási tilalom a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ több osztályán is

Az influenzajárvány miatt látogatási tilalmat rendeltek el a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ több osztályán - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) a honlapján pénteken.

Tájékoztatásuk szerint látogatási tilalom van I. számú belklinika haematológiai osztályán, az intenzív osztály három telephelyén, az onkoterápiás intézetben, a szülészeti és nőgyógyászati klinika, a neonatológiai és újszülött osztályán, valamint a gyermekgyógyászati Klinika PIC, ITO és onkológiai osztályán is.

Korábban már több egészségügyi intézményben rendeltek el a járvány miatt látogatási tilalmakat, így tilos felkeresni a betegeket Fejér megye összes kórházában, Nógrádban a balassagyarmati Kenessey Albert kórház gyermekgyógyászati, a szülészeti-nőgyógyászati és az infektológiai osztályán, valamint az újszülöttrészlegén, továbbá a dombóvári Szent Lukács kórház kardiológiai rehabilitációs osztályán, és a szekszárdi Balassa János kórház szülészeti-gyermekágyas osztályán, valamint újszülöttrészlegén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.