Gyász

Elhunyt Vízy Dorottya rádiós műsorvezető, a Közelről hangja

Hosszan tartó súlyos betegség után, 41 éves korában elhunyt Vízy Dorottya, a Kossuth Rádió műsorvezetője.

2014.12.25 15:33MTI

Vízi Dorottya 2007-től napi rendszerességgel vezette a Közelről című délutáni magazint. Betegségét a hallgatók nem vehették észre, mert szinte az utolsó pillanatig meghatározó hangja maradt a nevéhez köthető műsornak.

A műsorvezető 1995-ben került a Magyar Rádióhoz, ahol először a Napközben riportereként dolgozott. Évekig vezette a Petőfi Rádió Délelőtt című magazinját. Dolgozott továbbá a Calypso Rádióban, a Csúcsforgalom és a 180 perc című műsorban, valamint a Duna Televízió ifjúsági műsorában is.

Újságírói munkásságát a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia 2006-ban Szalézi Szent Ferenc-díjjal, a Magyar Rádió többször nívódíjjal ismerte el.

Vízy Dorottyát az MTVA és a Magyar Rádió Nonprofit Zrt. saját halottjának tekinti.

Csütörtök este 18.37-től műsorváltozás lesz a Kossuth Rádióban, Vízy Dorottya tavaly december 23-i, jezsuitákkal rögzített beszélgetését adják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.