Kinevezve

Miniszteri biztos felel a jövőben a duális felsőfokú képzésért

Háry Andrást a kis- és középvállalkozások duális felsőfokú képzéseinek összehangolásáért felelős miniszteri biztossá nevezte ki Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere.

2014.12.24 23:30MTI

Az erről szóló utasítás a Hivatalos Értesítő keddi számában jelent meg. E szerint a miniszteri biztos megbízatása december elsejétől 2015. május 31-ig tart.

Háry András feladata az lesz, hogy népszerűsítse a duális felsőoktatást, javaslatot tegyen duális felsőoktatási képző központok kialakítására, továbbá hogy elősegítse a Duális Képzési Tanács munkáját.

A miniszteri biztos helyettes államtitkári illetménynek megfelelő összegű díjazásra és juttatásokra jogosult - olvasható az utasításban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.