Együtt

"A kormány vonja vissza az útdíj kiterjesztését!"

A változtatással nagyobb forgalom terelődhet majd az alacsonyabb rendű utakra.

2014.12.23 11:27MTI

Az Együtt továbbra is azt követeli, hogy a kormány azonnal vonja vissza a korábban ingyenesen használható autópályaszakaszok fizetőssé tételét.

Erről Szabó Szabolcs, az Együtt politikusa, független országgyűlési képviselő beszélt kedden újságíróknak az Országgyűlés épületében azt követően, hogy a kormánypárti képviselők távolmaradása miatt a Ház nem tárgyalhatott ellenzéki javaslatra a kérdésről.

A nagyvárosok elkerülő útjainak, valamint az autópályák bevezető szakaszainak nyilvános hatástanulmányok nélküli fizetőssé tétele azt mutatja, hogy a kormány nem hallgat az emberekre - értékelte Szabó Szabolcs, aki szerint a változtatással nagyobb forgalom terelődik majd az alacsonyabb rendű utakra, ennek káros következményeit pedig az ott élők is elszenvedik majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.