Alpolgármesterek megválasztva

Megkezdheti munkáját a XV. kerületi képviselő-testület

A "megválasztott alpolgármesterek és bizottsági elnökök kinyilvánították, hogy az eltérő párthovatartozás nem lesz akadálya a munkának, mindannyian a kerületben élő állampolgárokat fogják szolgálni".

2014.12.18 07:43MTI

Megkezdheti munkáját a főváros XV. kerületi képviselő-testülete, miután megválasztotta alpolgármestereit, valamint bizottságait - közölte szerdán este Hajdu László, a városrész DK-s polgármestere az MTI-vel.

A közlemény szerint alpolgármesternek választották Németh Angélát (DK-RÁTE-Együtt-Liberálisok), Pintér Gábort (Fidesz-KDNP) és Balázs Zoltánt (Fidesz-KDNP).

A polgármester hozzátette: a "megválasztott alpolgármesterek és bizottsági elnökök kinyilvánították, hogy az eltérő párthovatartozás nem lesz akadálya a munkának, mindannyian a kerületben élő állampolgárokat fogják szolgálni".

László Tamás, a Fidesz választókerületi elnöke, országgyűlési képviselő december közepén azt közölte az MTI-vel, hogy működésképtelen az önkormányzat, az ügyek állnak, a DK-s polgármester pedig szavazatvásárlással próbálkozik.

Felidézte, hogy a baloldali összefogás pártjainak hét fős frakciójuk van, a Fidesz-KDNP képviselőcsoportjában pedig tízen vannak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.