Agyembólia

Bárándy György elhunyt

Bárándy György 1919. szeptember 23-án született Törökszentmiklóson. A Gödöllői Premontrei Reálgimnáziumban érettségizett, jogi tanulmányait 1937-ben kezdte az egri Érseki Jogakadémián. Szigorlatait a Kolozsvári Egyetemen tette le. 1948-ban lett ügyvéd, több ismert ügyben volt védő.

2014.11.27 12:07MTI
freedigitalphotos.net/koko-tewan

Elhunyt Bárándy György ügyvéd csütörtökön. A hírt unokája, Bárándy Gergely, az MSZP országgyűlési képviselője megerősítette az MTI-nek.

A halálhírt a vs.hu-nak az ügyvéd fia, Bárándy Péter volt miniszter is megerősítette, és azt mondta, a halál oka agyembólia. Ügyvédi irodájának honlapján található életrajza szerint Bárándy György 1919. szeptember 23-án született Törökszentmiklóson.

A Gödöllői Premontrei Reálgimnáziumban érettségizett, jogi tanulmányait 1937-ben kezdte az egri Érseki Jogakadémián. Szigorlatait a Kolozsvári Egyetemen tette le. 1948-ban lett ügyvéd, több ismert ügyben volt védő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.