Az Oladi lakótelepen

Azt mondják, délelőtt már lesz távfűtés Szombathelyen

Már az utolsó hegesztéseket végzik a kilyukadt távhővezetéken, de idő kell ahhoz is, hogy újra feltöltsék a rendszert és a lakásokban is érezhető legyen a fűtés.

2014.11.25 08:37MTI

Éjszaka is dolgoztak annak a hibának a kijavításán, ami miatt nincs távhőszolgáltatás Szombathelyen, az Oladi lakótelep kétezer lakásában - mondta a Szombathelyi Távhőszolgáltató (SZOMTÁV) illetékese kedden reggel.

Kocsis Tóth-Ildikó közölte: kollégái már az utolsó hegesztéseket végzik a kilyukadt távhővezetéken, de idő kell ahhoz is, hogy újra feltöltsék a rendszert és a lakásokban is érezhető legyen a fűtés.

Hétfőn este a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közölte, hogy Szombathelyen kétezer lakásban nincs távfűtés, tájékoztatásuk szerint a szolgáltató akkor éjfélre ígérte a hiba kijavítását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.