Együttműködési megállapodás

Az Együtt társult ifjúsági szervezete lett az Y-GEN

Együttműködési megállapodást kötött egymással hétfőn az Együtt - a Korszakváltók Pártja és az Y-GEN Egyesület, amelynek értelmében az egyesület a párt társult ifjúsági szervezeteként működik.

2014.11.24 15:16MTI

A párt az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy az erről szóló dokumentumot Simándi Szelim, az Y-GEN elnöke és Szigetvári Viktor, az Együtt ügyvezető társelnöke írta alá hétfőn egy budapesti kávézóban.

A közlemény szerint Szigetvári Viktor az aláírás előtt tartott sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy az egyesület tagjai fiatal értelmiségiként komoly szakmai tudással bírnak a legkülönfélébb szakterületeken.

Másrészt ezek a fiatalok képesek hiteles kritikát gyakorolni mindazzal szemben, amit a politikusok - párthovatartozástól függetlenül - elrontottak az elmúlt 25 évben - idézik a társelnököt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.