Jog-végrehajtás

Schmidt Zoltán lett a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara elnöke

Schmidt Zoltán a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara új elnöke - jelentette be a testület pénteken közleményben.

2014.11.21 16:55MTI

Schmidt Zoltánt a kamara elnöksége a napokban egyhangúlag választotta meg, a döntést pénteken, a kamara éves közgyűlésén jelentették be.

A kamara elnöke a közleményben kiemelte, hogy a sajtóban felmerült problémák megoldása érdekében megkezdik a közös munkát a szaktárcával, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy továbbra is fenntartsák a szervezet iránti közbizalmat.

Schmidt Zoltán szerint a következő időszak a megújulásé és a képzésé lesz. A kamara nem akar letérni a megkezdett útról, hanem továbbfolytatja az informatikai fejlesztéseket és a munkafolyamatok optimalizálását - tette hozzá.

Az elnökség és a szervezet minden egyes tagja egyetért abban, hogy a végrehajtók képzése ugyanolyan fontos, mint a társadalom tájékoztatása, ezért az átláthatóság elvét fogják követni munkájuk során - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.