Az átszervezés sokak munkahelyét érintette

Salzburgban találták meg - holtan - a két és fél éve eltűnt hatvani tűzoltót

Futó János 2012. március 20-án gyalog hagyta el a heves megyei város tűzoltóépületét, ekkor látták utoljára.

2014.11.21 10:04MTI

Két és fél évvel eltűnése után Ausztriában találtak a hatvani tűzoltóparancsnok-helyettes holttestére - értesült a Heol.hu.

Futó János 2012. március 20-án gyalog hagyta el a heves megyei város tűzoltóépületét, ekkor látták utoljára. A rendőrség pár napig kereste Hatvanban, ám miután felmerült, hogy a férfi vonattal Budapestre mehetett, országos körözést adtak ki az eltűnt felkutatására.

A tűzoltó alezredes eltűnése napján állománygyűlést tartottak a tűzoltóságon, ahol közölték: Futó állása megszűnik. Ezzel kapcsolatban akkor hírzárlatot rendelt el a katasztrófavédelmi igazgatóság. Az átszervezés sokak munkahelyét érintette: 2012 májusában Futóhoz hasonlóan a munkahelyét elveszítő gyöngyösi tűzoltóság irányítója is eltűnt.

Szakmai és magánéleti problémákra hivatkozva öngyilkosságot kísérelt meg, de Gyöngyöstarján határában megtalálták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.