Autójával tehénnek ütközött

Felsőmocsolád polgármestere szenvedett balesetet szombaton

Mocsai Tamás, Felsőmocsolád független polgármestere, volt válogatott kézilabdázó szenvedett autóbalesetet szombaton a 67-es úton, amikor autójával nekiütközött egy tehénnek Rádpusztánál.

2014.11.18 14:50MTI

A balesetről az MTI aznap megírta, hogy a személyautó vezetőjét feszítővágóval szabadították ki a járműből, amelybe az ütközés után hátulról belehajtott egy kisteherautó.

A Sonline.hu hírportál megkeresésére kedden Mocsai Lajos, a Magyar Kézilabda Szövetség szakmai igazgatója elmondta: fia már túl van az életveszélyen; CT- és más vizsgálatok várnak még rá a következő hetvenkét órában, de jobban van.

Mocsai Lajos azt nem akarta nyilvánosságra hozni, hogy a fiát melyik kórházban ápolják, mert "nem lenne jó, ha sokan keresnék, ugyanis agyrázkódása miatt jelenleg nem tud kommunikálni, sem felkelni".

Elmondta, hogy tudomása szerint az elmúlt napokban nem ez az első ilyen eset az említett útszakaszon, egy Siófokról érkező mentő ugyanott egy másik szabadon kóborló tehénnek ütközött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.