ORFK

Előállítás nem volt, csak biztonsági intézkedés A közfelháborodás napján

Négy nő rosszul lett, illetve egyikük megsérült, őket a rendőrök mentették ki a tüntetők közül, majd átadták az Országos Mentőszolgálatnak.

2014.11.18 07:49MTI
MTI Fotó: Mohai Balázs

Nem történt előállítás, illetve őrizetbe vétel a hétfőn este Budapesten, a Kossuth Lajos téren megtartott tüntetésen, csak biztonsági intézkedésekre volt szükség - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata az MTI érdeklődésére.

A közfelháborodás napja elnevezésű rendezvényen, amelynek utolsó résztvevői nem sokkal éjfél előtt hagyták el a Kossuth teret, a rendőrség tájékoztatása szerint rendőri intézkedés - négy biztonsági intézkedés kivételével - nem történt.

Négy nő rosszul lett, illetve egyikük megsérült, őket a rendőrök mentették ki a tüntetők közül, majd átadták az Országos Mentőszolgálatnak.


Broadcast live streaming video on Ustream

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.