Érdi otthonukban bántotta a gyermeket

Nevelt kislányát molesztálta - 8 évet kapott

A Budapest Környéki Törvényszék mai ítélete szerint, J. J. vádlott szexuális erőszak bűntettében és zaklatás vétségében bűnös, ezért őt 8 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte.

2014.11.10 20:16Havariapress

A bíróság által megállapított tényállás szerint a vádlott és S. Anikó 2011 szeptemberétől élettársak voltak 2012. június 10-ig. A nő szüleivel és három gyermekével Érden lakott.

A házban külön szobában aludt a vádlott az élettársával, egy másik szobában a gyerekek és külön szobája volt a nagyszülőknek is. A férfi 2012 áprilisától júniusáig élettársa öt éves gyermekét, a nevelése alatt álló kislányt, amikor élettársa dolgozott, s a vádlott felügyelete alatt volt Érden, a közös otthonukban rendszeresen, pontosan meg nem határozható számú alkalommal arra vette rá, hogy a gyermekkorú sértett a vádlott nemi szervét simogassa, illetve ezzel egyidejűleg a férfi a kislány nemi szervét simogatta nemi vágyának felkeltése, kielégítése céljából.

Ezen alkalmakon kívül, pontosan meg nem határozható számú alkalommal a vádlott nemi szervét a kislány nemi szervéhez dörzsölte, eközben ejakulációja volt, testnedvei a sértett fenekére, nemi szervére, hasára kerültek.

Ezen alkalmakkor a vádlott számítógépén a kislánynak pornográf tartalmú filmeket mutatott. A vádlott S. Anikótól való elköltözését követően a szakításba belenyugodni nem tudott, ezért S. Anikó akarata ellenére a sértett érdi lakóhelye előtt többször megjelent, a sértett után leskelődött, motorral körözött a ház körül, a sértett munkahelyéhez is elment és ott figyelte a nőt.

A vádlottal kapcsolatot tartani nem akaró sértettet a férfi telefonon hívogatta és SMS üzeneteket küldött neki. A sértett néhány alkalommal fogadta a vádlott hívását azért, hogy megkérje, ne hívja többé és ne küldjön neki üzeneteket.

Ezen alkalmak egyikén a vádlott azért, hogy a nő megijedjen, azt írta neki üzenetben, hogy ,,ezért megbaszom a szád te köcsög". 2012. június 30-án délután a vádlott megjelent az érdi háznál, hogy S. Anikó gyermekeit lássa, a gyermekek azonban nem voltak otthon, csak S, Anikó édesanyja.

A vádlott ekkor telefonon felhívta S. Anikót, és azt mondta neki, hogy megöli őt emiatt. A nő édesanyja ekkor felszólította, hogy fejezze be a fenyegetőzést, különben rendőrséghez fordul.

Az ítélet nem jogerős, a vádhatóság képviselője tudomásul vette, a vádlott és védője pedig felmentésért, illetve enyhítésért fellebbezett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.