Internetadó

Zúgott a tér: "Mondjon le! Folytatjuk!"

Többezer ember töltötte meg a József nádor teret. Elkezdődött a második budapesti tüntetés.

2014.10.31 18:19ma.hu

Második alkalommal mozgatott meg sokezer embert az internet megadózásának bevezetésére tett kormányszándék. A törvényjavaslat napvilágra kerülése óta ugyan nemzeti konzultációvá finomodott a javaslat, időközben a Nemzetgazdasági Minisztérium is a tervezet visszavonását kezdeményezte.

A Facebookon szerveződött országos megmozdulások alkalmával a legnagyobb sikerként azt könyvelhették el: a nép hallatta hangját, a nép meghallgattatott.

Fotó: atv screenshot

18:35 - Úgy tűnik, a félórás gyűlés végén elénekelt Magyar Himnusszal be is fejeződött a mai tüntetés. Az összefogás megtapasztalása volt az esszenciája ennek az örömünnepnek -  a szervezők szerint.

A sorozat folytatódik: a következő időszakban az ország több pontján, és a fővárosban is több alkalommal fejezik ki majd a nép akaratát ezen a módon - ígérik a szervezők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.