Meleget

Fűtéstámogatásra lehet pályázni felhasznált Erzsébet-utalványokkal!

Az érvénytelenített Erzsébet-utalványokból készített, a hagyományos fűtőanyagot kiváltó brikettekre november 17-ig pályázhatnak.

2014.10.31 12:45MTI

Pályázatot az ország leghátrányosabb helyzetű kistérségeinek alap-, illetve középfokú oktatási intézményei nyújthatnak be - derül ki a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány közleményéből, amelyet pénteken juttatott el az MTI-hez.

A tájékoztatás szerint a negyedik alkalommal meghirdetett pályázat során 100 tonnányi brikettre pályázhatnak olyan tanintézmények, ahol magas a hátrányos és a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek aránya. Az elmúlt években eddig 270 tonna brikettet nyert el 19 oktatási intézmény, amelyek így fűtésköltségük jelentős részét megtakaríthatták - olvasható a közleményben.

Az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. által meghirdetett pályázattal kapcsolatos részletes információk megtalálhatók a www.erzsebetutalvany.hu honlapon a brikettpályázat menüpontban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.