Jótékonyság

50 millió forintnyi téli gumiabroncsot adományozott a Hankook

A Hankook Tire Magyarország Kft. abroncsadományozási programja keretében az idén mintegy 50 millió forint értékben adományozott téli gumiabroncsokat 171 közhasznú szervezetnek, valamint az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságnak.

2014.10.30 19:12MTI

A Rácalmáson működő cég idei programjának köszönhetően a katasztrófavédelem és a kisebb nonprofit szervezetek 20-20 gépkocsivezetője elméleti és gyakorlati modulokból álló téli vezetéstechnikai tréningen is részt vehetett.

A 2012-ben útjára indított abroncsadományozási program során mostanáig több mint 4600 gumiabroncsot osztottak ki, megközelítőleg 100 millió forint értékben.

Az elmúlt évek kezdeményezettjei között olyan kiemelten közhasznú szervezetek szerepeltek, mint az Országos Mentőszolgálat és a Magyar Vöröskereszt.

A vállalat értékteremtő programja keretében már több helyi és országos jelentőségű akciót is indított. Ezek során a Dunaújvárosi és az Országos Mentőszolgálatnak, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságnak, a Magyar Vöröskeresztnek, valamint több mint 250 kisebb, non-profit szervezetnek adományozott nagy értékben gumiabroncsot.

Az értékteremtő program három pillérre a környezetre, az egészségre és az oktatási-társadalmi ügyekre épül.

A kezdeményezés célja, hogy a vállalat felelős társadalmi szereplőként segítséget nyújtson olyan környezeti és társadalmi ügyekben, amelyek mindannyiunk érdekét szolgálják - olvasható a tájékoztatóban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.