Önkormányzat 2014

Tizenegy településen kell megismételt önkormányzati választást tartani

Körülbelül 250 jogorvoslat érkezett az eredményt megállapító döntések ellen, tizenegy településen kell megismételt választást tartani, és még hat települési eredmény ellen van folyamatban jogorvoslat.

2014.10.29 16:01MTI

A szerdai adatok szerint tizenegy településen kell megismételt önkormányzati választást tartani - jelentette be a Nemzeti Választási Iroda elnöke szerdán Budapesten.

Pálffy Ilona a sajtótájékoztatón azt is közölte, hogy Bakson a megyei közgyűlési választást is meg kell ismételni, emiatt egyelőre nem tud megalakulni a Csongrád Megyei Közgyűlés.

Körülbelül 250 jogorvoslat érkezett az eredményt megállapító döntések ellen, tizenegy településen kell megismételt választást tartani, és még hat települési eredmény ellen van folyamatban jogorvoslat - mondta. 2010-ben tizennyolc, 2006-ban pedig tizenhárom településen kellett megismételni a szavazást - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.