Október 23.

Ünnepi állománygyűlés Hajdú-Biharban - kitüntetések

Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány 2014. október 22-én a nemzeti ünnep alkalmából elismeréseket adott át.

2014.10.23 10:17ma.hu
Forrás: police.hu

Ünnepi állománygyűlést tartott 2014. október 22-én a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság október 23-a, Nemzeti Ünnepünk alkalmából.

Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány közösségi tevékenysége elismeréseként rendőr századossá léptette elő Molnár József ny. r. főhadnagyot, a Debreceni Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztály volt beosztottját, akit a rendezvényen a megyei rendőrfőkapitány köszöntött.

Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány közösségi tevékenysége elismeréseként rendőr főtörzszászlóssá léptette elő Bugyi Tibor ny. r. törzszászlóst, a Közbiztonsági Szervek Közrendvédelmi Osztály volt beosztottját.

A megyei rendőrfőkapitány az ünnepségen szolgálati feladatai kiemelkedő teljesítéséért 3 főtörzsőrmestert léptetett elő rendőr zászlóssá, valamint emléktárgy elismeréseket adományozott több munkatársnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.