BKK-design

Kreatív külső: kulturált környezet a hévmegállóban

Rendhagyó módon újították meg a Szentlélek téri hévmegálló külsejét, amely elé kihelyeztek egy új jegy- és bérletkiadó automatát is.

2014.09.24 08:33ma.hu
Fotó: BKK Facebook

Azért, hogy a berendezés használatát vonzóbbá tegyék ügyfeleik számára, a leromlott állapotú, falfirkával csúfított falat újrafestették - írja a Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán.

A felújítást a BKK finanszírozta, a kreatív tervet pedig a Neopaint Works készítette: fekete-fehér háttérrel és színes hévvel dobta fel a falat, a nagy jegy piktogram pedig az előtte elhelyezett BKK automatára irányítja a figyelmet.

Ahhoz, hogy az utazóközönség sokáig ilyen rendezett környezetben vásárolhasson, graffiti elleni védelmet is kapott az újrafestett fal.

A festés munkamenetéről készült az alábbi videó:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.