Nem pihennek a tűzoltók

Lakóházakba, pincékbe tört be a víz Bolhón

A felgyülemlett csapadékot a nagyatádi és a barcsi tűzoltók hajnaltól kora délutánig szivattyúzták a veszélyeztetett területekről, valamint az árkokból.

2014.09.22 16:24MTI
freedigitalphotos.net/arztsamui

Lakóházakba, melléképületekbe tört be a víz a Somogy megyei Bolhón - közölte a katasztrófavédelem hétfőn a honlapján.

Az éjszakai esőzések miatt négy utcából kérték a tűzoltók segítségét. A Rákóczi úton az egyik épületbe betört a víz, ezért a házat áramtalanították, a lakókat - köztük öt gyermeket - rokonoknál szállásolták el az éjszakára. A Dózsa György utcában egy két méter mély pince állt víz alatt.

A Bajcsy-Zsilinszky utcában egy lakóház udvarán órákon át két szivattyú működött, mivel a csapadékvíz nem tudott elfolyni az alacsonyan fekvő területről. A Táncsics utcában egy pincét öntött el a víz.

A felgyülemlett csapadékot a nagyatádi és a barcsi tűzoltók hajnaltól kora délutánig szivattyúzták a veszélyeztetett területekről, valamint az árkokból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.